Yeni iPhone 5 ekranı 4.6 inç olacak .



Yeni iPhone’un ekran boyutu belli oldu, iPhone 5'in ekranı 4.6 inç olacak

Yaklaşık %25 - Maeil Business Gazetesi Apple 1.1 -inç iPhone ekran boyutu artacağı belirtilen bir kaynak aktardı. Orijinal Raporda ayrıca yeni ekran Apple 10-12 santim mesafeden bakıldığında inç başına en az 300 piksel piksel yoğunluğuna sahip olarak belirten bir Retina Ekran, olacağını iddia etti.
Ekran boyutunda artış, diğer rakiplerin akıllı telefonlar Apple'ın cevabı olabilir. Örneğin, Samsung şu anda Galaxy Nexus bir 4.6-inç ekran kullanıyor. Büyük ekranlar hantal cihazlar için yapmak, ama bu tür web erişimi, oyun, video izlerken ve daha fazlası gibi birçok kullanım yönlerini geliştirmek için uygun.
Bu rapor, Apple tarafından teyit edilmemiştir ve şirketin büyük ekran tedarikçileri LG ve Samsung üzerine yorum yapmaktan kaçındı.
Yeni iphone 5 Bu Yaz geliyor mu?
Aynı kaynak, aynı zamanda bu yılın ikinci çeyreğinde, Apple iPhone, iPhone 4S olan tek istisna çoğu sürümleri yayımladı,bu yılın kabaca sefer olacağını söyledi.
IPhone 5 ile ilgili pek çok ayrıntı bilinmemektedir, ancak önceki haberlere göre bu 4G LTE ile Apple ilk akıllı telefon olacak.
Bu iPhone 5 ile ilgili en son bilgi almak için blogumuzu takip edebilirsiniz. iphone 5 in tahmini ilk görüntüsü


Birkaç ay içerisinde yeni modelini tanıtması beklenen, teknoloji dünyasının merakla beklediği yeni  iPhone ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor.
Son söylentiler arasında, yeni iPhone’un ekranın ultra ince olacağı yer alıyor. iPhone’larda olan üç katmanın aksine yeni iPhone’da iki katman olması bekleniyor. Wall Street Journal’da yer alan haberde, LG ve Sharp söz konusu panellerin üretimine başladığı bilgisi yer aldı.
Apple’ın yeni iPhone hamlesi ile, Samsung’un yeni piyasaya sürdüğü S III modeliyle hızlanan ivmesinin önüne geçilmesi planlanıyor.
Gelen bilgiler arasında, yeni iPhone’da bataryanın çok daha güçlü olacağı, 10 cm ekran genişliğine sahip olması ve 3D kamera kullanması beklentisi yer alıyor.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız